Boerenhart wordt Neder Groep

Door: Neder Groep -

19 december 2022

Boerenhart – leverancier van Nederlandse voedselproducten – gaat verder onder de naam van moederbedrijf Neder Groep. Op de naamswijziging na verandert er niets voor klanten, leveranciers en andere relaties.

Neder Groep is een zakelijke groothandel met een assortiment dat bestaat uit meer dan 2500 kwaliteitsproducten van Nederlandse boeren, vissers, bakkers, telers, slagers en andere voedselmakers. Die worden rechtstreeks geleverd aan horecabedrijven, zorginstellingen, (bedrijfs)cateraars en overheden.

Korte keten-gemak

Zakelijke klanten hebben zo één adres voor al hun producten uit de korte keten. Neder Groep kan deze producten het hele jaar door in grote volumes leveren. De korte keten-producten zijn bovendien traceerbaar en voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Klanten bestellen de producten van eigen bodem eenvoudig online. Neder Groep levert van maandag tot en met zaterdag in heel Nederland.

Minder voedselkilometers

Met de naamswijziging en nieuwe website wil de Neder Groep nog beter aansluiten bij de behoeften en wensen van (groot)zakelijke klanten. De vraag naar korte keten-producten in de zakelijke markt neemt toe, mede omdat klanten graag het aantal voedselkilometers willen terugdringen.

Meer nieuws

Nieuw: pure fruitsappen van Nederlandse bodem

Provincie Overijssel gaat met Neder Groep voor lokaal aanbod in bedrijfsrestaurant

Over ons

Samen voor een korte voedselketen.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dan ben je altijd op de hoogte van ontwikkelingen en trends in de keten. 

Ontvang elke twee maanden inspirerende recepten, achtergrond verhalen van onze voedselmakers en verduurzamingstips in jouw mailbox.
We delen jouw gegevens niet met derden. Afmelden kan altijd snel en eenvoudig. Lees hier meer over in onze privacy verklaring.