Groothandel

Groothandel

één adres voor al jouw nederlandse voedselproducten

Wil je ook gemakkelijk meer producten uit de korte keten serveren? Neder Groep biedt je een assortiment met meer dan 2500 Nederlandse voedselproducten. Gemakkelijk online te bestellen en tot in de keuken bezorgd.

Senior farmer arranging tomatoes in crate

De drie zekerheden van de neder groep

Grote volumes

We kunnen je het hele jaar door Nederlandse producten in grote volumes leveren. 

Hoge kwaliteit

Jouw korte keten-producten zijn traceerbaar en voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. 

Leverbetrouwbaarheid

We leveren van maandag tot en met zaterdag in heel Nederland. Je bestelling is compleet en op tijd!

Geen tussenschakels, minder voedselkilometers

Knisperverse groenten, mals vlees, romige kaas; Nederland heeft zoveel lekkers te bieden en wij weten waar we dat voor je moeten halen. We hebben voor jou voedselmakers geselecteerd die werken met respect voor mens, natuur en milieu. Van boeren tot vissers en van brouwers tot bakkers. We leveren bovendien rechtstreeks aan jou. Daardoor zijn jouw producten verser dan vers, leggen je producten nóg minder voedselkilometers af en krijgen onze voedselmakers een eerlijke prijs voor hun kwaliteitsproducten. 

eenvoudig bestellen

Haal met hetzelfde gemak meer producten uit eigen land

Via ons online portal bestel je eenvoudig de lekkerste producten van Nederlandse bodem of de Noordzee. Ook voor meerdere locaties of vestigingen. Geleverd op een moment dat het jou uitkomt natuurlijk. Neder Groep bezorgt door heel Nederland. Dat doen we van maandag tot en met zaterdag.

Om het je nog makkelijker te maken, bevat ons assortiment ook serviceproducten. Dat zijn aanvullende producten die niet (volledig) uit Nederland komen. Verder ondersteunen we je graag met onze korte keten-kennis. Zo kunnen we je helpen om jouw menu te vernederlandsen of ondersteunen om het verhaal van de korte keten over te brengen aan jouw gasten, medewerkers of patiënten. 

Tientallen overheidsinstellingen, restaurants, hotels, (bedrijfs)cateraars en zorgorganisaties gingen je al voor. Zullen we jou ook helpen om de korte keten te omarmen?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Meer weten over de korte keten of producten van Nederlandse bodem? Eén van onze adviseurs denkt graag met je mee!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dan ben je altijd op de hoogte van ontwikkelingen en trends in de keten. 

Ontvang elke twee maanden inspirerende recepten, achtergrond verhalen van onze voedselmakers en verduurzamingstips in jouw mailbox.
We delen jouw gegevens niet met derden. Afmelden kan altijd snel en eenvoudig. Lees hier meer over in onze privacy verklaring.