Algemene voorwaarden - Neder Groep B.V.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Privacy Policy

Privacy Verklaring

In deze privacyverklaring geven wij een toelichting op de wijze waarop wij persoonsgegevens verzamelen en gebruiken. Deze verklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij met betrekking tot jou verwerken wanneer je je aanmeldt als klant, wanneer je onze nieuwsbrief of onze website gebruikt of op een andere wijze contact met ons hebt.

Wie zijn wij

Wij zijn Neder Groep, gevestigd in Ede aan de Nieuwe Kazernelaan 2 D41, 6711 JC te Ede. Wij respecteren jouw privacy. We willen ons volledig houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We verkopen jouw gegevens niet aan andere bedrijven.

Welke soorten persoonsgegevens verwerken wij

Registratiegegevens
Als je je aanmeldt als klant op onze website leggen we je gegevens vast.

Informatie over bestellingen
Als je een bestelling doet, leggen we de gegevens van je bestelling, het gekozen afhaaladres en je betalingsgegevens vast.

Klantcontacten
Als je contact met ons maakt via e-mail, contactformulier, of sociale media, leggen we deze contacten zoveel mogelijk vast. Telefoongesprekken nemen wij niet op.

Gegevens vanuit webgebruik
Wanneer je onze website gebruikt, kunnen we (geanonimiseerd) IP-adres, browsertype, besturingssysteem, website van herkomst en gebruik van website registreren. Ook kunnen we monitoren of iemand een nieuwsbrief opent en artikelen aanklikt. We maken hierbij gebruik van de betaalde dienst van Mailchimp die ook gehouden is aan Europese regelgeving

Voor welke doelen gebruiken we jouw gegevens

De belangrijkste doelen waar we jouw gegevens voor gebruiken, zijn:

Leveren van product of dienst
In het geval van een bestelling kunnen we zo de afhandeling van jou betaling doen.

Communicatie met jou
We gebruiken je telefoonnummer om je te kunnen bellen wanneer er een bijzonderheid is met de bestelling of om vragen en klachten te verwerken. Ook zullen we je sporadisch voor een enquête kunnen benaderen. Maar in bijna alle genoemde gevallen zullen we bij voorkeur je mailadres gebruiken om je een mail te sturen.

Cookies                                                                                                                     

Neder Groep gebruikt technische, functionele en analytische cookies. Voor de analytische cookies wordt gebruik gemaakt van Google Analytics die uw surfgedrag bijhouden om op maat gemaakte content en advertenties te kunnen aanbieden. De cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wetgeving

De wet kan eisen stellen aan het verzamelen en bewaren van informatie. Zo kent de wet een bewaarplicht voor bijvoorbeeld de financiële transacties.

Met wie we jouw gegevens delen
Neder Groep verkoopt nooit jouw gegevens aan derden, met onderstaande doeleinden. Deze partijen hebben een bewerkersovereenkomst opgesteld met duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden, beveiliging, vertrouwelijkheid, het melden van datalekken en de overige door de privacywetgeving opgelegde verplichtingen.

  1. Leveren van product
    Voor de geautomatiseerde toezending van inloggegevens en het verwerken van jouw bestelling, delen we de genoemde gegevens met onze Nederlandse zakenpartner die onze ICT-omgeving beheert en met de Nederlandse zakenpartner die onze online boekhouding beheerd.
  1. Onze nieuwsbrief
    Voor het periodiek versturen van nieuwsbrieven maken we gebruik van Mailchimp. Deze partij heeft een bewerkersovereenkomst opgesteld met duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden, beveiliging, vertrouwelijkheid, het melden van datalekken en de overige door de privacywetgeving opgelegde verplichtingen. Deze oplossingen bieden in elke mailing een uitschrijfmogelijkheid.
  1. Beveiliging en bewaartermijnen
    We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Ook hebben we met derden die jouw informatie verwerken (‘verwerkers’ in de zin van de privacywetgeving) afspraken hierover gemaakt. Jouw persoonlijke informatie zal niet langer worden bewaard dan nodig is voor de in dit privacy beleid beschreven doelen.

 

Jouw rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@nedergroep.nl.

Dit kun je ook doen als je gebruik wilt maken van jouw recht op dataportabiliteit. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door je is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw rijbewijs, ID-kaart of paspoort bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we je om in deze kopie jouw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van jouw privacy. Neder Groep zal zo snel mogelijk (en zeker binnen vier weken) op jouw verzoek reageren. Je kunt je altijd uitschrijven voor nieuwsbrieven. Dit kan vanuit de betreffende mail-nieuwsbrief of via een mailtje aan info@nedergroep.nl.

Heb je een klacht over hoe wij met jouw gegevens omgaan en kom je er met ons niet uit, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe we met dit privacy beleid omgaan
Wij behouden ons het recht voor van tijd tot tijd ons privacy beleid aan te passen. Check daarom regelmatig de meest recente versie van onze privacyverklaring.

Vragen

Voor vragen kun je een mail sturen aan info@nedergroep.nl

 

Cookies

Mijn cookies opnieuw instellen: