Serviceproducten

Serviceproducten

Waarom serviceproducten?

We leggen met onze vrachtwagens behoorlijk wat kilometers af om bij al onze klanten te komen. Het is dan wel wel zo handig dat er in die vrachtwagens zo veel mogelijk producten zitten die je toch wel nodig hebt. Zo komen onze koffie en thee, uiteraard, niet uit Nederland. Maar die heb jij als horeca ondernemer wel nodig om je zaak draaiend te houden. Bestel ze daarom mee met al je producten bij Neder Groep, dan kunnen we met één vrachtwagen jouw voorraad op peil houden. 

Samen voor een win-win.

Serviceproduct merken

First tea

De basis voor onze topkwaliteit thee wordt gelegd op de Nilgiri plantages op de Ghats mountains in het zuidwesten van India. Hier wordt de thee met liefde verbouwd op een zeer voedingsrijke bodem, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmatige meststoffen. De fijnste theeblaadjes van het seizoen, de eerste pluk, worden handmatig geplukt om de beste kwaliteit te bieden. Puur, biologisch en natuurlijk.

Goodly Coffee

Iets goeds doen. Voor een ander. Voor de wereld om ons heen. Dat voelt goed. Je wordt er blij van. En het is vaak minder moeilijk dan je denkt! Bijvoorbeeld door te kiezen voor betere producten die van ver weg komen, zoals onze zuivere koffie. Gemaakt met oog voor mens en natuur. Dat smaakt nog beter. Goodly. Simply Good!

More Juice

More Juice levert de betere ready-to-drink en geconcentreerde vruchtensappen aan horecabedrijven, cateraars en zorginstellingen. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerd fruit, voor de beste smaak.

Serveer heerlijke vruchtensappen en verfrissende smoothies, gemaakt van vers fruit dat lekker veel zonuren heeft gehad. Gewoon met één druk op de knop. Ontdek ook de smaak én het gemak van More Juice. 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Meer weten over de korte keten of producten van Nederlandse bodem? Eén van onze adviseurs denkt graag met je mee!

Lees ook

PIMG3811

Neder Groep als groothandel

Eén adres voor al jouw Nederlandse producten.
Beeld-HubOranje-Het-Ronde-Ei

Neder Groep als innovatiepartner

Kort, korter, kortst. Samen voor een korte voedselketen.

PIMG3424

Neder Groep als ketenadviseur

Kort, korter, kortst. Samen voor een korte voedselketen.

NederSnack-354-LR-1024x682

Neder Groep als product ontwikkelaar

Co-creatie in de korte keten met Nederlandse leveranciers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dan ben je altijd op de hoogte van ontwikkelingen en trends in de keten. 

Ontvang elke twee maanden inspirerende recepten, achtergrond verhalen van onze voedselmakers en verduurzamingstips in jouw mailbox.
We delen jouw gegevens niet met derden. Afmelden kan altijd snel en eenvoudig. Lees hier meer over in onze privacy verklaring.