Onze inspiratie hebben we onderverdeeld in vier categorieën:
Onze Voedselmakers
Maak kennis met een paar van onze boeren, telers, slagers, bakkers en andere voedselmakers. Ze nemen je mee naar hun bedrijf, vertellen hoe ze hun producten maken en delen hun passie voor de korte keten met jou!


Wortels van Peter uit Kraggenburg


Mozzarella van Alfons en Andra uit Denekamp
Kookgids
Ontdek hoe je met producten van eigen bodem de lekkerste gerechten maakt en doe inspiratie op voor jouw menukaart!


Hollandse kaasfondue met herfstgroenten


Herfst deelplank
Nieuws
Blijf op de hoogte van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen binnen Neder Groep.


Nieuw: pure fruitsappen van Nederlandse bodem


Provincie Overijssel gaat met Neder Groep voor lokaal aanbod in bedrijfsrestaurant
Kenniscentrum
We delen graag onze kennis om het Nederlandse voedsellandschap verder te verkorten en te verduurzamen.


5 redenen waarom beter eten terrein wint

