Zuivel, kaas en eieren

Zuivel, kaas en eieren

Zuivel

  • Volle melk
  • Halfvolle melk
  • Karnemelk
  • Karnedrank rood fruit 
  • Viervruchten yoghurt
  • Halfvolle yoghurt
  • Volle yoghurt
  • Vanille yoghurt
  • Vanillevla 
  • Chocoladevla 
  • Boeren yoghurt met muesli 
  • Schep roomyoghurt
  • Standyoghurt 
  • Kwark
  • Roomboter
  • Geitenmelk 
  • Geitenkarnemelk
  • Geitenyoghurt
  • Geitenboter

Kaas

  • Jonge kaas (ook rauwmelks)
  • Jong belegen kaas (ook rauwmelks)
  • Belegen kaas (ook rauwmelks)
  • Oude kaas (ook rauwmelks)
  • Babykaasje rauwmelks
  • Magere boerenkaas rauwmelks
  • Komijnen kaas
  • Fenegriek kaas 
  • Geraspte kaas
  • Geitenkaas 
  • Schapenkaas 
  • Diverse rauwmelkse kruidenkazen

Eén van onze leveranciers:

Peter uit Lunteren

Je hebt kaas én je hebt Remeker kaas. Een prijswinnende, rauwmelkse natuurkorst kaas die door Peter gemaakt wordt in nauwe samenwerking met de natuur. Rondom de boerderij in Lunteren grazen Jersey-koeien. In de melk van deze koeien zit meer caroteen en caseïne. Dat is perfect voor het maken van kaas!

Kaasspecialiteit

  • Verse geitenkaas diverse smaken
  • Machedoux 
  • Chèvre Cendré 
  • Buchette
  • Banon
  • Chèvre Au Calva à L’Estragon
  • Feta (geit/buffel) 
  • Fiore 
  • Lazuli 
  • Toma Cigno
  • Colosso 
  • Toma Pietra
  • Stella 
  • Blaarkop biologisch
  • Saanen biologisch 
  • Mordicus biologisch
  • Montbéliarde biologisch  
  • Rosa Gallica 
  • Maas-Rijn-IJssel
  • Mozzarella di bufala
  • Ricotta 
  • Remeker (pril/rijp/old/pracht)
  • Kaasfondue

Eieren

  • Scharrel eieren
  • Vrije uitloop eieren
  • Biologische eieren 
  • Gekookte eieren zonder schil 
  • Eigeel 
  • Eiwit 
  • Heel ei 

Eén van onze leveranciers:

Willem en Gerben uit Well

Romige yoghurt, frisse karnemelk, lobbige vanillevla; de lekkerste zuivel van Nederland komt van de familieboerderij van Willen en Gerben uit Well. Je vindt de familieboerderij op de rand van Gelderland en Noord-Brabant, waar tientallen zwartbonters grazen. De producten zijn loeivers, want de melk van de koe gaat nog dezelfde dag het pak in op weg naar jouw glas.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Meer weten over de korte keten of producten van Nederlandse bodem? Eén van onze adviseurs denkt graag met je mee!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dan ben je altijd op de hoogte van ontwikkelingen en trends in de keten. 

Ontvang elke twee maanden inspirerende recepten, achtergrond verhalen van onze voedselmakers en verduurzamingstips in jouw mailbox.
We delen jouw gegevens niet met derden. Afmelden kan altijd snel en eenvoudig. Lees hier meer over in onze privacy verklaring.