Wie zijn wij?

Over Neder Groep:

Van boer naar burger

De Neder Groep ontwikkelt en levert voedselproducten van eigen bodem. Lekker, vers, duurzaam en gezond. We werken daarvoor samen met boeren, telers, kwekers en andere voedselmakers. Onze droom? Dat iedereen in Nederland op een gemakkelijke manier kan genieten van het lekkerste van dichtbij.

Wat ons drijft

Wat van ver komt is vaak makkelijk te krijgen dan iets lekkers van dichtbij. Dat is toch de omgekeerde wereld? Wij vinden dat lokaal het nieuwe normaal zou moeten zijn. Dat het heel logisch is om te weten waar je eten vandaan komt. En dat respect voor mens, dier en milieu de standaard hoort te zijn als het om voedsel gaat. Daarom spannen wij ons in om beter eten makkelijker te maken en bij te dragen aan een eerlijk, beter en duurzamer voedselsysteem.

Pijlers

Wij delen onze kennis over de korte keten met bedrijven en onderwijs-instellingen die werken aan een duurzamere voedseleconomie.

Wij ontwikkelen samen met voedselmakers nieuwe Nederlandse voedselproducten en voedselconcepten.

Wij leveren voedsel van eigen bodem aan consumenten, hotels, restaurants, cateraars, zorginstellingen en bedrijven.

Wat doen wij?

Ontwikkelen

Veel van ons eten gaat naar het buitenland. Wij helpen Nederlandse voedselmakers om lekkere, herkenbare producten te ontwikkelen en met een goed verhaal in eigen land af te zetten tegen een eerlijke prijs.

Leveren

Wij bieden consumenten, restaurants, cateraars, zorginstellingen en andere bedrijven één plek waar ze het beste van eigen bodem kunnen bestellen. We leveren rechtstreeks van de makers, waardoor onze producten vers én betaalbaar zijn.

Delen

Wij delen onze kennis over de korte keten met anderen. Ook zoeken we de verbinding met iedereen die zich inzet voor een duurzame voedseleconomie en meer voedselbewustzijn. Waar we de kans krijgen delen we het verhaal over lekker lokaal eten.

Updates

Neder Snack

Nieuw: Neder Snack

Boerenhart voegt een nieuw merk toe aan het lokale assortiment: Neder Snack. De snack van Nederlandse bodem. De ambachtelijke bittergarnituur en kroketten zijn ontwikkelt door