Accountmanager

Vacature Accountmanager

Ben jij een commercieel verkooptalent? En gaat jouw hart sneller kloppen van lokaal voedsel? Dan ben jij misschien wel de nieuwe accountmanager!

Kernwoorden: commercieel, communicatief, energiek, enthousiast, overtuigend en zelfstandig

Neder Groep ontwikkelt en levert voedselproducten van eigen bodem. Lekker, vers, duurzaam en gezond. We werken daarvoor samen met boeren, telers, kwekers en andere voedselmakers. Het is onze droom dat iedereen in Nederland op een gemakkelijke manier kan genieten van het lekkerste van dichtbij. Met Boerenhart en PuurDichtbij werken wij aan deze droom. Voor acquisitie en relatiebeheer zijn wij op zoek naar een accountmanager die van aanpakken weet.

Rolbeschrijving

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor (eigen) acquisitie, relatiebeheer, het voeren van onderhandelingen, het maken van offertes en het volgen van de marktontwikkeling. Je bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt. Daarnaast zal je sales ondersteunende werkzaamheden uitvoeren, onder andere kwaliteitsbeheer, productontwikkeling en diverse administratieve taken. Je werkt binnen een enthousiast team, maar jij bent de drijfveer. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde omzetdoelstellingen, productmarges en acquisitieactiviteiten.

Jij

Jij bent een commercieel verkooptalent en je hart gaat sneller kloppen van lokaal voedsel. Je signaleert kansen en mogelijkheden en denkt mee over (nieuwe) concepten. Je bent een echte teamplayer en voelt je als in een vis in het water in een groeiend bedrijf en een populaire branche. Daarnaast vind je het een mooie uitdaging om nieuwe relaties te werven. Je bent een netwerker zonder drempelvrees en een echte ambassadeur voor de Neder Groep. Je werkt zelfstandig. Je bent ondernemend en een doorzetter. Je kunt je inleven in je klant. Daarnaast analyseer je de markt en de verkoopcijfers.

De perfecte match

– HBO denk- en werkniveau
– Relevante sales ervaring
– Analyseren van de markt
– Je kunt je vinden in de kernwaarden van Neder Groep
– 32-40 uur per week beschikbaar

Dit bieden wij

Natuurlijk krijg je een prima salaris, reiskostenvergoeding en vakantiedagen. Maar laat dat niet de reden zijn om te reageren: we zijn een groeiend bedrijf waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Jij krijgt veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en dus ruimte voor initiatief en competentieontwikkeling.

Reageer direct

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur dan een brief met cv naar info@nedergroep.nl ter attentie van Pieter Vink.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email