Samenwerken

Samen werken

De Neder Groep ontwikkelt en levert voedselproducten van Nederlandse voedselmakers. Lekker, vers, duurzaam en gezond. We werken daarvoor samen met boeren, telers, kwekers en andere voedselmakers. Onze droom? Dat iedereen in Nederland op een gemakkelijke manier kan genieten van het lekkerste van dichtbij.

hoe werken wij?

Op de pagina wie zijn wij kun je lezen wat onze pijlers zijn en waar wij voor staan. Maar wat maakt een product een “Neder product”? Wij hanteren de volgende kaders;

  • Herleidbare herkomst
  • Korte, transparante keten
  • Pure producten
  • Hoge voedingswaarde


Daarmee passen producten die van oorsprong niet in Nederland geproduceerd kunnen worden ook binnen deze kaders. Zoals koffie, thee en sinaasappels.

Samenwerken?

Wij werken samen met nieuwe en bestaande boeren, telers, kwekers en andere voedselmakers. Daarnaast ontwikkelen wij nieuwe Nederlandse voedselproducten en voedselconcepten. Wij zijn dagelijks opzoek naar nieuwe samenwerkingen. We houden van gepassioneerde ondernemers en willen Nederland het liefst dagelijks met nieuwe en prachtige producten laten kennismaken. Interesse? Neem contact met ons op.

Neder Groep maakt niet alleen gebruik van eigen kennis en ervaring. Onderzoekers van Wageningen University & Research worden ook bij onze projecten betrokken. Hierdoor kunnen wij, samen met onze klanten en partners, nog beter werken aan een duurzamere voedselketen. Door deze samenwerking mag Neder Groep zich WUR spin-off bedrijf noemen.

Perskit

Voor merken die met ons samenwerken, om onze kennis over de korte keten te delen, of om gewoon eens ons hele verhaal op je gemak door te lezen hebben we een mooie perskit samen gesteld. Maak kennis met de Neder Groep!

Updates

Het eerste ‘ronde’ ei

Deze week werd tijdens de internationale feed-to-food beurs VIV Europe 2022 een nieuw concept gepresenteerd: het eerste ‘ronde’ ei! Het ei is het resultaat van